DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Artık ustayım ve emrinizdeyim”

“Artık ustayım ve emrinizdeyim”

ABONE OL
9 Temmuz 2021 11:57
“Artık ustayım ve emrinizdeyim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongreye giderek yeni başkanını seçti. Demokratik bir ortamda dostane bir şekilde gerçekleştiren ve 416 üyenin oy kullandığı seçimlerde geçerli oyların 319’unu alan Bülent Çekiç, kooperatif başkanlığına seçildi. Kongrede yarışan diğer aday Ahmet Hamutoğlu ise 91 oy aldı. Seçimlerde 6 geçersiz sayıldı.

MERHUM BAŞKANIN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Başkan Çekiç, kongrede yaptığı konuşmada, “Hepinizin bildiği gibi kısa bir süre önce kooperatif başkanımız Sabahattin Çekiç’i, babamı kaybetmenin büyük acısını yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. 36 yıllık kooperatif idareciliği süresince hep esnafıma nasıl daha çok hizmet verebilirim. Daha çok nasıl katkıda bulunabilirim çalışmasıyla ömrünü tamamladı, Nur içinde yatsın. Bu süre zarfında ilçemize bir hizmet binası ve bu binaya da uzun çalışmalar sonucu Halk Bankası Şubesini ilçemize getirerek siz esnaflarımıza büyük bir katkı sağlamıştır. Eskiden her kredi çekecek esnafımız Antakya ya gidiyordu. Bazen iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafımız şimdi kendi banka şubesinde kredi çekmekte ve zaman kaybı olmamaktadır” dedi.

ÜYE SAYIMIZI 773’E ÇIKARDIK

Çekiç, konuşmasının devamında “Kooperatifimiz kısa süre içerisinde Altınözü ilçemizdeki tüm esnaflarımızın daha iyi bir duruma gelebilmesi için elimizden gelen her çabayı sarf ettik ve üye sayımızı 773 kişiye çıkarttık. Esnafımıza 45 milyon TL, para dağıtarak bu pandemi sürecinde yanınızda olmaya çalıştık. Merkez birliğimizin yoğun çalışmaları sonucu kredilerimiz 3 defa ertelendi ve talepte bulunan her esnafımıza 25 bin TL para dağıttık. Takipte bulunan esnaflarımıza yeniden faizi silinerek taksitlendirme imkanı sağladık. Bu imkanları bize sağlayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.