DOLAR 32,5773 0.28%
EURO 34,7384 -0.07%
ALTIN 2.486,360,09
BITCOIN 20515033,30%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Asi Nehri’ne Düşen Kadın Kurtarıldı

Asi Nehri’ne Düşen Kadın Kurtarıldı

ABONE OL
13 Temmuz 2022 12:42
Asi Nehri’ne Düşen Kadın Kurtarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da Asi Nehri’ne düşen kadın, yoldan geçen iki kişi tarafından kurtarıldı.

Merkez Antakya ilçesi Yunus Emre Parkı‘ndaki korkuluklardan, bir kadının Asi Nehri’ne düştüğünü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada kadının akıntıya kapıldığını fark eden Kerim Ünsaldı ile Metin Coşkun, suya girip kadını nehir kenarına çekti.

Ekiplerin olay yerine gelmesinin ardından Ünsaldı, Coşkun ve kadın, ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkartıldı. Bilincinin kapalı olduğu tespit edilen D.Y. (21) yapılan ilk müdahalenin ardından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Genç kadını kurtaranlardan Metin Coşkun, gazetecilere olay anını anlatarak,”Ben karşı taraftan geliyordum. Alkollü olduğu ileri sürülüyor. Arkadaşları su falan içirmiş kendine gelmesi için. Kendini aşağıya bırakmış ve tepe takla aşağıya düşmüş. Diğer arkadaşları ve hiç kimse inmeyince ben de hiçbir şekilde düşünmedim, direk atladım suya. Yine olsa yine yaparım.” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.