DOLAR 32,3815 0.19%
EURO 35,0520 -0.14%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2272184-0,27%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASM yapım protokolü imzalandı

ASM yapım protokolü imzalandı

ABONE OL
1 Ekim 2021 10:50
ASM yapım protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yapılması planlanan Cami’nin ve İskenderun ilçesi Kurtuluş mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) yapım protokollerini imzaladı.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda Vali Doğan başkanlığında, hayırsever iş insanı Malik Akyürek tarafından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yaptırılacak olan Cami’nin ve hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu tarafından İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı için imza töreni gerçekleştirildi.

DOĞAN: ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN       

Gerçekleşen imza töreninde bu tür hayırların sadaka-i cariye olduğunu vurgulayan Vali Doğan, “Yapmış olduğunuz hayır için sizlere teşekkür ediyorum, Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.

Protokol imza töreninde Vali Doğan’ın yanı sıra hayırsever iş insanları Malik Akyürek, Yaşar Niziplioğlu, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.