DOLAR 28,9771 -0.12%
EURO 31,2169 -0.19%
ALTIN 1.865,05-0,06
BITCOIN 1269687-0,32%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATSO’da Organize İşler

ATSO’da Organize İşler

ABONE OL
2 Kasım 2022 10:38
ATSO’da Organize İşler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Kasım’da yapılacak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri öncesinde mevcut yönetim tarafından seçime etki edecek çalışmaların yapıldığı ileri sürüldü. İddialara göre, ATSO’da şirketlere müdür ataması yapılarak iş insanlarının bilgisi dışında, izinsiz oy kullanımını sağlayacak evrak hazırlandığı ortaya atıldı.

ATSO üyeleri, iş insanlarına dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, bilgileri dışında ATSO’dan evrak hazırlanabileceği ve bu konuda dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

FİRMALAR ADINA EVRAK HAZIRLANDIĞI İDDİALARI YAYILIYOR

Seçime 3 gün kala mevcut ATSO yönetiminin ‘seçimi kaybetme’ korkusu ile endişe ve tedirginlik yaşadığını ileri süren ATSO üyeleri, “5 Kasım’da yapılacak seçimde oy kullanacak şirketlere müdür ataması yapılarak, oy kullanma yetkisi verildiği iddiaları kamuoyunda giderek yayılıyor.

Mevcut yönetim tarafından iddialarla ilgili olarak açıklama yapılmazken, bazı iş insanları ise ellerinde belge olduğunu ileri sürüyor.  

Bu konuda dikkatli olunması gerektiğini belirten ATSO üyeleri, “Başkasının sizin adınıza oy kullanmasına ve seçime etki yapmasına müsaade etmeyin. Bu demokrasi yarışı sağduyulu üyelerin oyları ile belirlenmelidir.” İfadelerini kullandılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.