DOLAR 32,6000 0.34%
EURO 34,8173 0.19%
ALTIN 2.506,540,90
BITCOIN 21103113,26%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ATSO’dan Teşvik Bilgilendirmesi

ATSO’dan Teşvik Bilgilendirmesi

ABONE OL
23 Haziran 2022 10:55
ATSO’dan Teşvik Bilgilendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO yöneticileri, iş dünyasındaki krizi sona erdirmek ve piyasaya yönelik son teşvik ve hibe programlarıyla ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla Samandağ’da üyeleriyle buluştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurum Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin Çevik, DOGAKA Uzmanı Erdal İlbay ve ATSO Muamelat Müdürü Rasim Erdal Alyanak da hazır bulundu. Toplantıda Teşviklere Erişerek Finans Sağlama, Hibeler ve Oda hizmetlerinden Dijital faydalanma konularında sunumlar gerçekleştirildi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, programla ilgili yaptığı açıklamada; “Odamız görev ve sorumluluk alanında bulunan ilçelerde Üyelerimize yönelik bir dizi bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda düzenlenen ilk toplantıyı Samandağ ilçemizde yaptık.

Teşviklere Erişerek Finans Sağlama, Hibeler ve Oda hizmetlerinden Dijital faydalanma konularında sunumları ile gerçekleştirildi. Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran kurum müdürlerine ve üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.