DOLAR 32,5485 0.02%
EURO 34,9293 0.23%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2062370-4,15%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ATSO’dan Yayladağı Çıkarması

ATSO’dan Yayladağı Çıkarması

ABONE OL
13 Aralık 2021 11:53
ATSO’dan Yayladağı Çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet Yayladağı’na ziyaret gerçekleştirdi.

ATSO Başkanı Çinçin, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti. Başkan Yalçın’ı ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden heyet, devam eden ve gerçekleşecek olan projeler ile ilgili de Başkan Yalçın’dan bilgi aldı.

ATSO heyeti, Başkan Yalçın ile Kültür Merkezi ve Çilek İşleme Tesisi Projelerini yerinde inceledi. Başkan Yalçın, incelemeler esnasında Başkan Yalçın ile projeler ile ilgili istişarelerde de bulundu. Başkan Çinçin, Yayladağı’nda istihdama dönük projelerinden dolayı Yalçın’ı ve tüm ekibini kutladı.

BAŞKAN MEHMET YALÇIN’DAN ATSO HEYETİNE TEŞEKKÜR

Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Yalçın da ATSO heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Yalçın, program ile ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberinde gelen heyet ile birlikte, Kültür Merkezi ve Çilek İşleme Tesisi Projelerini yerinde inceledik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.