DOLAR 32,5095 0.15%
EURO 34,9205 0.09%
ALTIN 2.439,650,23
BITCOIN 2045166-1,19%
Hatay
20°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. Nidal Hüzmeli, Partisinden İstifa Etti

Av. Nidal Hüzmeli, Partisinden İstifa Etti

ABONE OL
8 Nisan 2024 12:44
Av. Nidal Hüzmeli, Partisinden İstifa Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Defne İlçe Başkanlığını başarıyla sürdüren Av. Nidal Hüzmeli görevinden istifa ettiğini açıkladı.

DEVA Partisi Hatay teşkilatının sembol ismi olmayı başaran ve Defne’nin yanı sıra 15 ilçede yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Hüzmeli, deprem sürecinde de çok sayıda vatandaşa yardımcı olarak partisini gururla temsil etti. Uzun zamandan bu yana hizmet etmekten mutluluk duyduğu DEVA Partisi’ndeki görevinden üzülerek ayrılık kararı aldığını belirten Hüzmeli partililerine ve sevenlerine şu ifadelerle veda etti; “Defne ilçe başkanlığına görevlendirildiğim süreç içerisinde hem Defne hem de Hatay için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Ancak gün itibari ile DEVA Partisi Defne İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Eksik ya da hatalı bir kusurumuz olmuş ise af ola. Benimle yol yürüyen il ve ilçe yönetiminde daima yanımda olan güzel yol arkadaşlarım, değerli teşkilat üyelerim sizleri tanımış olmak, sizin kadar fedakar yüreği memleket için atan, canla başla benimle emek eden yorulan değerli yol arkadaşlarım memleketim adına bir şeyleri sizlerin sayesinde yapabilmek benim adıma çok büyük bir gurur. Ne mutlu ki bana, siz gibi yüreği güzel, candan öte, memlekete sevdalı insanlar tanıdım. Eğer ki bir hatam bir yanlışım oldu ise beni bağışlayın. Hep beraber Hatay’da Daha güzel günlerde bir arada olmayı diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.” Dedi. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.