DOLAR 32,4858 -0.18%
EURO 34,9563 0.32%
ALTIN 2.434,780,49
BITCOIN 2096478-0,48%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Avukat Özdemir, cübbesini giydi

Avukat Özdemir, cübbesini giydi

ABONE OL
17 Ağustos 2021 11:37
Avukat Özdemir, cübbesini giydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Barosuna bağlı stajını tamamlayan genç Avukat H.Kaan Özdemir düzenlenen törende Avukat cübbesini giydi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özdemir ve Dudu Özdemir çiftinin Avukat olan ikinci çocukları olan H.Kaan Özdemir’in cübbe giyme töreni Hatay Barosu toplantı salonunda gerçekleşti. Törene Hatay Barosu Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukatlar ve genç Avukat’ın ailesi katıldı.

Cübbe giyme töreninde konuşan Hatay Barosu Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın :”Bugünkü törenin bizim için ruhsat töreni olmasının dışında faklı bir önemi var. H.Kaan Özdemir benim stajerim. Bizim kıymetlimiz, Hem benim hem de büroda görev yapan herkesin kıymetlisi, bugünden itibaren de Baronunda kıymetlisi olacak İnşallah. Çalışkanlığı, Dürüstlüğü  ve mesleğe olan sadakati  ile baromuzu en iyi şekilde temsil edeceği, Meslek yaşamı boyunca hem Hatay Barosuna hem kendi mesleki gelişimine büyük katkılar sağlayacağı inancındayım. Buradan H.Kaan ve Enver gibi iki evlat yetiştirerek Hatay Barosuna iki nezih hukukçuyu kazandırdıkları için Dudu ve Hasan Özdemir’e teşekkür ediyorum. Bu kıymetli kardeşlerimizin ikisi ile Hem Baro mücadelesinde hem de mesleki mücadelede çalışma fırsatı buldum. Bu iki kardeşimi bizlerle çalışma ortamı hazırladıkları, Hukuk ailesine kazandırdıkları için hem şahsım hem de Hatay Barosu adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Az sonra Avukatlık cübbesini giyerek ruhsatını alacak olan genç  kardeşimiz Av. H.Kaan Özdemir’e hayırlı olsun diyor meslek yaşamında başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından Avukatlık yeminin yapan Av. H.Kaan Özdemir’e cübbesi  Hatay Barosu  Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın, Hatay Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı  Av.Vedi Yücetaş ve Av.Enver Özdemir tarafından giydirildi. Avukatlık ruhsatını Hatay Barosu Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın’ın elinden alan Av. H.Kaan Özdemir’in heyecanı adeta gözlerinden okunuyordu.

Son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Av. H.Kaan Özdemir yaptığı açıklamasında :”Staj dönemi boyunca üzerinde büyük emeği olan Hatay Barosu  Başkanı Av.Hüseyin Cihat Açıkalın’a, Büroda birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek bugün itibari ile başlayan Avukatlık mesleğini en doğru biçimde yapmak adına büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizerek bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ailesine şükranlarını sundu. Av. H.Kaan Özdemir ayrıca cübbe giyme töreninde yanında yer aldıklarından dolayı da tüm sevdiklerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Av. H.Kaan Özdemir’in cübbe giyme töreni bu mutlu anı ölümsüzleştirmek üzere fotoğraf çekimi ile son buldu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.