DOLAR 32,3676 0.14%
EURO 34,9785 -0.3%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22748061,04%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Azerbaycan’dan Arsuz’a onursal davet

Azerbaycan’dan Arsuz’a onursal davet

ABONE OL
5 Kasım 2021 11:06
Azerbaycan’dan Arsuz’a onursal davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından, Karabağ’ın Kurtuluşunun birinci yılı münasebetiyle, 5-8 Kasım tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek, ‘Karabağ Victory Cup’a, Arsuz Belediyesi onursal davetli olarak katılım sağlayacak.

Karabağ’ın kurtuluşunun birinci yılı münasebetiyle, Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, Dünya ve Avrupa’da Footvolley (ayak voleybolu) Şampiyonu olmuş takımlarının katılacağı  “Karabağ Victory Cup” turnuvasına Arsuz Belediyesi, Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından onursal davetli olarak katılım sağlayacak. 

Arsuz Belediyesi; Azerbaycan,  Brezilya, Almanya, Ukrayna, Avusturya, Türkiye, Rusya, İsrail, Fransa ve Hollanda’da şampiyon olan takımların arasında şampiyonluk mücadelesi verecek. Geçtiğimiz Ağustos ayında, Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve Hatay’ın ilk Ayak Tenisi Turnuvası olma özelliği taşıyan turnuvada şampiyon olan takımın gideceği şampiyonada Arsuz Belediyesi, ‘Arsuz Belediyesi Yusuf Can Taşımacılık’ ismi ile boy gösterecek.

Böylesi bir turnuvada onursal davetli olarak yer almanın gurur verici olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Azerbaycan Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, böylesi uluslararası bir turnuvada yer almaktan dolayı gururluyuz. Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerinin, belediyemizi onursal konuk olarak bu turnuvaya davet etmeleri bize daha da gurur verdi. Geçtiğimiz Ağustos ayında, belediyemiz spor şenlikleri kapsamında Hatay’daki ilk ayak tenisi şampiyonasını gerçekleştirdik. Burada şampiyon olan takımımızı da ‘Arsuz Belediyesi Yusuf Can Taşımacılık’ ismi ile bu turnuvaya göndereceğiz. Bizleri onurlandıran Azerbaycan futbol federasyonu yetkililerine ve bu turnuvada emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Burada ilçemizi ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu vesile ile Karabağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun birinci yılını kutluyor, bir daha hiçbir gücün hiçbir ülkeyi işgal etmemesini temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.