DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,270,22
BITCOIN 22761680,27%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aziz Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aziz Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
7 Şubat 2022 13:09
Aziz Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Üyeleri, göreve yeniden seçilen Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şoförler Odası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun ve dernek üyeleri katıldı.

ÖĞÜT: HER YIL YÜZLERCE ÇOCUĞA YARDIMINDA BULUNUYORUZ

Başkan Öğüt, 16 yıl gibi uzun bir süredir dernek çatısı altında bir araya gelerek, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olduklarını belirterek, her yıl yüzlerce çocuğa, giyim, gıda ve kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

YILMAZ: SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Başkan Aziz Yılmaz, 23 Ocak tarihinde 1500 delegenin katılımı ile 3. dönem için yeniden başkan seçildiğini ifade ederek, “Eş, dost ve esnafın desteği ile, Allah’ın izniyle yeniden bu göreve seçildim. Sorumluluğumuz arttı. Şimdi daha çok çalışacak ve hizmete devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında derneğin yapacağı etkinliklerde her zaman yanlarında olarak destek vereceğini söyledi.

Başkan Öğüt, Başkan Yılmaz’a bir demet çiçek vererek, başarılar diledi. Başkan Yılmaz’da tüm kadın dernek üyelerine birer ipek şal hediye etti.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.