DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

BABALAR GÜNÜ…

ABONE OL
19 Haziran 2021 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili Asi Gazetesi okuyucuları bu günkü yazımda bilindiği gibi 20 Haziran kutlanacak olan Babalar günü ile ilgili baba konusunu işlemeye anlatmaya dilim döndükçe aktarmaya çalışacağım.

 Baba çok şey demektir aslında bir çocuk, bir eş ve bir aile için, baba bir çınardır meyvesi olmasa da gölgesi yeten bir çınar. Aslında babaları anmak, anlamak veya onlara sevgi göstermek için öyle bir güne ihtiyaç yok olmaması lazım elimizden geldikçe her gün her an göstermek gerek sevgimizi.

Bizler için, ailesi için gecesini gündüzüne katar bir baba çalışır çalışır bir ah demez bir of çekmez. Eşine, çocuklarına iyi bir hayat yaşatmak için çabalar durur, yorgun düşer akşamları çekilir kenara televizyon izlerken uyuya kalır çünkü uykusuzdur, yorgundur. Bir babanın en büyük dileğidir isteğidir çocuklarına eşine yetebiliyor olmak çünkü gururludur baba gurur doludur.  Babanız yanınızda ise çok şanslısınız, babanız yanınızda ise hala küçük bir çocuksunuzdur çünkü bir insan babası yanında, hayatında olmadığı zaman ancak büyürmüş ancak o zaman anlarmış zorluğu, aileyi gerçekten ayakta tutan ailenin direği olan aslında babanın olduğunu. Babanız yanınızda ise sarılın, öpün ona gerçekten onun o özel olan insan olduğunu hissettirin ertelemeyin sevginizi, ertelemeyin hislerinizi yarın için çok geç olur bu gün boynuna sarılacağınız insanın yarına mezar taşına sarılmak zorunda kalırsınız, keşke dememek için babanız, anneniz, aileniz, sevdiğiniz için kısaca sizin için değerli olan her kim olursa olsun sarılın sevin söyleyin.  BABA’lar gününüz kutlu olsun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.