DOLAR 32,3912 0.21%
EURO 35,0896 -0.03%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2283915-0,41%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAHARA ÖZLEM DOLUYUZ

ABONE OL
20 Eylül 2022 13:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yine sil baştan; Yeniden belli bir düzen ve nizam içerisine bürüneceğiz. Cuma akşamı gene en hüzünlü gecelerden biriydi. İlk deplasman galibiyetini kollayan Kayseri, henüz 2. dakikada Saba’nın bilinçsizliğinden doğan bir penaltı kazandı. Yenilen gole rağmen takım pozisyon içerisine giriyor ama top çizginin ötesine geçmiyordu. El-Kaabi’nin rakip hatasından kazandığı topu gole çevirse belki maçın seyri farklı hal alacaktı.

Ruben ve Mehdi ile kaleyi uzaktan yoklamamıza rağmen beklenen gol gelmiyordu. Rakip defansta kolay kolay açık vermiyordu. İlk yarı soldan kaleye inen Adekugbe, istem dışı ceza yayı içerisine kestiği ortaya altı pas içinde 3 futbolcumuzda dokunamadı. Pozisyon öncesinde de zaten hakem

out-side bayrağını kaldırmıştı. Takım beraberlik için çabalarken 44’te Kayseri’nin alkışlanacak golü geldi. Thıam sol kanattan öyle içeri girdi ki! Sadık ve Burak Yılmaz’ı pist dışına itiverdi.

Serkan Özbalta 2.yarıya Onur ve Adekugbe’nin yerine Aabid ve Kaan’ı oyuna alarak oyunda ve takımdaki son kozunu oynadı. Sol kanata Kaan hareketlilik kattı maalesef buna rağmen gol gelmiyordu

Yeni transfer Soni 63. dakikada oyuna dahil oldu. Kaleye bir kafa şutu ile sol çaprazdan iyi vücut refleksi ile sıyrılıp güzel şut çıkarması zihinlerde iz bırakmıştı. Sağ çaprazdan yakaladığı net gol pozisyonunda ayağını boşa vurması, umudumuz Soni de sakatlandı

Yükselen stresimiz beklenildiği gibi tribünlere de yansıdı. Serkan hoca istifaya davet edildi. 87’de yenilen 3’ncü gol Serkan Özbalta’yı ve herşeyi bitirdi bizi de ligin dibine attı.

Önümüzdeki 2 haftalık milli arayı yeni hocamız Volkan Demirel ile en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Dipten bizi kurtaracak tüm etmenleri saha içerisine yansıtırsak, ÖZLEM DOLU olduğumuz o güzel günlerimize yeniden kavuşacağımıza inanıyorum. Volkan Demirel’i çok zorlu bir süreç bekliyor. Yeni transferlerin takıma katacağı katkı, çaba ve güç Volkan Demirel’in elini daha güçlü kılacaktır. Kevin Soni’de gördüğümüz ışığı umarım diğer yeni futbolcularda da görüp gözlemleriz. HATAY AŞKI yegâne sevdamızdır bu sevda bitmesin!

Sevgi ve saygılarımla

Uğur Dağlıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.