DOLAR 32,3711 0.14%
EURO 35,0102 -0.23%
ALTIN 2.325,070,26
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN

BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN

ABONE OL
17 Haziran 2021 10:12
BASK SAMANDAĞ’A TAZE KAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımsız Sağlık Sen Hatay İl Temsilciliği Samandağ İlçe Temsilciliğine Mehmet POLAT’I, Samandağ Devlet hastanesi Temsilciliğine Sinan Karacan görevlendirilmiştir. Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı Metin Yılmaz, Bask Hatay İl Temsilcilisi Abdullah Gül ve BASK Antakya Temsilcisi Mehmet Kala ile Samandağ Devlet hastanesi ziyaret edildi.

Metin Yılmaz açıklamasında, “Emeğin hakkın mücadelesinde diklenmeden dik durarak çıktığımız bu yolda sağlık çalışanı kardeşlerimizin dertleri dert edindik. Çözüm noktasında bir köprü vazifesi gördük. Özellikle geçilen bu kritik ve zorlu süreçte sağlık çalışanı arkadaşlarımızın üzerindeki yük ve sorumluluk kelimelerle anlatılmaz. Ve bu sorumluluğun hakkını fazlası ile hep beraber verdik. Covid 19 ile mücadele esnasında hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanı kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Çok acı kayıplarımız oldu ama biz yine de görevimizin basında sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bugün Samandağ ilçemiz için görevlendirilen Mehmet POLAT ve Sinan KARACAN arkadaşlarımıza görevlerinde hayırlı olsun diyorum. Emeğin hakkın mücadelesinde yeni bir sayfa açarak birlikte omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz. Sendikal mücadele bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta Samandağ da bayrağı taşıyan kardeşlerime tekrar hayırlı olsun diliyorum ve bu yarışta büyük başarılara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Mehmet Polat konuşmasında, “Öncelikle sayın başkanımı ve beraberindeki heyeti Samandağ ilçemizde ağırlamaktan onur duyarım. Birlikte çıktığımız bu yolda bize teslim edilen bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Yıllardır Samandağ Devlet Hastanesinde sağlık çalışanı kardeşlerimle birlikte halkımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Artık Bağımsız Sağlık Sen ilçe temsilcisi olarak da Hastane temsilcimiz Sinan ile birlikte arkadaşlarımızın hakkını en iyi şekilde savunacağımıza söz veriyorum. Biz sendikacılığı emeğin hakkın mücadelesi bildik ve bu yolda devam edeceğiz. Günlük menfaatleri uğruna haksızlıklara göz yummadık ve yummadan mücadele edeceğiz. Bu yolda tüm zorlukların farkındayız. Sayın Başkanım Metin Yılmaz liderliğinde birlikte hareket ile üstesinden geleceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.