DOLAR 32,5974 0.37%
EURO 34,7908 0.15%
ALTIN 2.496,290,49
BITCOIN 20989545,19%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

Başka Hatayspor Yok

ABONE OL
4 Şubat 2023 13:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Hatay Asi Gazetesi okuyucuları, ben İsmet Gültekin, yıllardır sürdürdüğüm Hatay Asi Gazetesi muhabirliğinden sonra şuan köşe yazarlığı görevinde yer alıyorum. Bundan sonra burada haftada bir kez olacak şekilde sizlerle buluşacağım.

İlk hafta itibariyle Hatay’ımız için önem arz eden şehrimizin gururu Hatayspor’a değinmek istiyorum.

Bilindiği üzere Hatayspor yıllardır hayalini kurduğu süper lige yükseldi ve ilk yıllarda çok güzel başarılar yakaladı, sonrasında maalesef düşüşe geçildi. Yaşanan bu süreç bu yıla da yansıdı. Sezona Serkan Özbalta ile başlayan bordo beyazlılar yaşanan mağlubiyetler ve puan kayıpları sonrasında taraftarın haklı serzenişine tepkisine daha fazlaya dayanılmadı ve olması gereken oldu Serkan Özbalta ile karşılıklı olarak anlaşılarak sözleşme feshedildi. Boş kalan teknik direktörlük görevine Volkan Demirel getirildi bilindiği gibi,  sonrasında toparlanma süreci yaşamaya başladı takım ama nihayetinde eksikti kadro bir yere kadar süreci götürebilirdi. Olanda oldu maalesef kadro bir yere kadar tuttu bizim takımı, Trabzonspor karşısında her ne kadar maçı almış olsak dahi bunun yeterli olmadığını Gaziantep karşısında gördük. Hatayspor’un transfere ihtiyacı var bunu herkes söylüyor ve herkes görüyor Volkan hoca dahi yedek kulübesindeki görüntüsü ile bunu biliyor bunun farkında ama neden bir adım atılmadığı daha doğrusu direk on birde oynayacak skora etki edecek oyuncu alınmadığını anlamış değiliz. Takıma ligi bilen ve direk kadroya girebilecek oyuncular şarttır yoksa ligde dibe demir atar sezon sonunda da kümede kalamayız. Hatayspor olarak yöneticisi oyuncusu teknik heyeti ve en önemlisi taraftarı ile en başta yarın oynanacak Kasımpaşa maçına odaklanıp 3 puanı almamız şart, ondan sonra transfer için daha çok baskı yaparız. Şuana kadar Lig’de yer aldığımız süre boyunca şehrimize onlarca takım yüzlerce oyuncu ve binlerce taraftar geldi, hayalini kurduğumuz ve çocukluktan beri tuttuğumuz 3 büyüklerde geldi hepsi de Hatayspor sayesinde oldu bunun devamı için bu takımı sırtlamak biz dahil herkesin görevidir, gün birlik olma günüdür elbette bu takıma güneş tekrardan doğacaktır. Unutmayın Başka HATAYSPOR Yok.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.