DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Açıkalın’dan Çalışkan’a Ziyaret

Başkan Açıkalın’dan Çalışkan’a Ziyaret

ABONE OL
21 Ağustos 2021 10:55
Başkan Açıkalın’dan Çalışkan’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a iade-i ziyarette bulundu. 

Ziyarette, ülkemizdeki hukukla ilgili sorunlar, göçmen konumundaki Suriyeliler, Afganlılar olmak üzere geçici koruma altındaki yabancıların durumuyla ilgili durum değerlendirilmesinde bulunuldu.

HUKUK MEKANİZMASI İYİ İŞLETİLMELİ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hukukun önemine ve üstünlüğüne değindi. 

GİK Üyesi Çalışkan, anayasal haklar çerçevesinde hukukun evrensel olduğunu ifade ederek, “Adalet mekanizmasının hukuk kuralları doğrultusunda işletilmesinde barolara önemli görevler düşmektedir” dedi. 

Ülkemizde zaman zaman hukuk alanında çözümler üretilse de sıkıntılar devam etmektedir diyen Çalışkan, “Hukukun üstünlüğü; yöneten ve yönetilen herkes için elzemdir. Hiç kimsenin diğer bir fertten, hukuken üstünlüğü yoktur. Adalet mülkün temelidir düsturunca, ülkede adaletin tesisi için siz Barolara büyük görevler düşmektedir” İfadelerini kullandı.

GEÇMİŞ YÖNETİM UYGULAMALARINDAN DERS ÇIKARARAK HİZMET ETMEYİ AMAÇLIYORUZ

Hatay Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın da Saadet Partisi (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yapacağı çalışmalardan bahsetti. 

Hatay Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın yaptığı konuşmada; “Yeni dönemde göreve geldikleri günden bugüne kadar kendilerini seçerek yönetime uygun gören arkadaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Çalışma süresince uyum içerisinde, vatandaşlarımıza sosyal ve hukuk haklarına hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Geçmişte Baro yönetimimizin güzel çalışmalarını devam ettirip, kendimizce gördüğümüz hatalardan da ders çıkarıp, gelecekte görevi yeni devredeceğimiz arkadaşlarımıza güzel çalışmalar bırakmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.