DOLAR 32,5314 0.11%
EURO 34,9638 -0.16%
ALTIN 2.438,100,09
BITCOIN 20932630,05%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Elmasoğlu’ndan Sanayi Sitesi Müjdesi

Başkan Elmasoğlu’ndan Sanayi Sitesi Müjdesi

ABONE OL
4 Ağustos 2022 15:00
Başkan Elmasoğlu’ndan Sanayi Sitesi Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçeye yapımı için 2 yıldır uğraş verilen sanayi sitesi için vatandaşlara müjdeli açıklamayı yaptı.  

2 yıllık emeklerinin karşılığının alındığını belirten Elmasoğlu; “İhalenin Gerçekleşmesi ve Yeni Küçük Sanayi Sitemizin Yapımı İle Birlikte Erzin’imize Yakışmayan Ortaçağ Görüntüsünü Andıran Belediyemiz Arsasında Bulunan Küçük Sanayi Sitesinin Şimdiki Yerini Yıkmak İçin Bir Adım Daha Yaklaşmış  Olduk. Buranın Yıkımı İle Erzin Büyük Bir Ayıbından Daha İnşallah Kurtulmuş Olacak. Sanayi Sitesi Esnafımızın Yeni Yerine Taşınıp Belediyemize Ait Mevcut  Yerin Yıkımı İle Burayı Halkımızın Nefes Alacağı Parkları, Kafeleri, Spor Alanları İle Birlikte Bir Yaşam Alanına Dönüştürmeyi İstiyoruz. Tabi ki Bu Aşamaya Hiç Kolay Gelinmedi. 2 Seneyi Aşkın Bir Süre Önce Küçük Sanayi Esnafımızla Bir Araya Gelerek Mevcut Yerin Hem Esnafımıza Hem İlçemize Yakışmadığını, Yeni Küçük Sanayi Sitemizin Yapılarak Buranın Yıkılması Gerektiğini, Esnafımızın da Bunu İstemesi Halinde Belediye Olarak Her Türlü  Desteği Vereceğimizi ve Yanlarında Olduğumuzu Büyük Bir Kararlılıkla İfade Ettik.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Esnafımızın Çoğunluğunun da Bu Projeye İnanması, Kooperatif Başkanımızın Konuyu Sahiplenmesi 2Yılı Aşkın Süredir Mesai Mefhumu Gözetmeksizin İşi Takip Etmesi,Belediye Kooperatif İşbirliği, Milletvekillerimizin ve Bakanlık Yetkililerinin Desteği İle Projelerin Yapılması, Onaylanması, Yoğun İhale Prosedürleri Sonucunda Nihayet İhale Aşamasına Gelinmiş Oldu. Hiç Bir Güzellik Kolay Elde Edilmiyor. Bir İşe İnanılır, İlk Adım Atılır ve Samimi Bir Çaba Gösterilir İse O iş  Bir Gün Mutlaka Nihayete Erecektir. Bu Nedenle Başta Kooperatif Başkanımız İrfan Bila ve Yönetimi Olmak Üzere, Milletvekillerimize Bakanlık Yetkililerine, Belediye Meclis Üyemiz Oktay Vaysal Özsoy’a, Proje Ekibine Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.