DOLAR 32,4996 -0.14%
EURO 34,9447 0.29%
ALTIN 2.432,050,38
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Eryılmaz’dan Yamaç Paraşütü Uçuşu

Başkan Eryılmaz’dan Yamaç Paraşütü Uçuşu

ABONE OL
26 Mayıs 2021 13:47
Başkan Eryılmaz’dan Yamaç Paraşütü Uçuşu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın turizm konusunda önemli bir yere sahip olan Samandağ İlçesi’ne bağlı Çevlik Tatil Köyü’nde Hatay Yamaç Paraşütü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından başlatılan yamaç paraşütü uçuşu Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Hatay Yamaç Paraşütü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından başlatılan yamaç paraşütü uçuşuna katılan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, dernek başkanı Fikret Aynacı tarafından Çevlik’in en üst dağlarından yamaç paraşütü uçuşunu gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen uçuş sonrasında keyifli anlar yaşamak isteyen tüm vatandaşları Samandağ’a davet eden Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, “Farklı maceralara aramak, doğanın en güzel görüntülerini havadan seyretmek isteyen vatandaşlarımızı ilçemize davet ediyorum. Yamaç Paraşütü sporu oldukça zevkli ve aynı zamanda heyecanlı anların yaşanmasına sebep oluyor. Bu da ilçemizin tanıtılmasına katkı sağlamaktadır. Hatay Yamaç Paraşütü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşundan dolayı dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.