DOLAR 32,3635 0.13%
EURO 35,0293 -0.15%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Güven’den ‘Tam Kapanma’ Açıklaması

Başkan Güven’den ‘Tam Kapanma’ Açıklaması

ABONE OL
1 Mayıs 2021 14:00
Başkan Güven’den ‘Tam Kapanma’ Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, 17 günlük tam kapanma süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, her zaman olduğu gibi Arsuz halkının emrinde olduğunu söyledi. Başkan güven açıklamasında;
“Değerli Hemşerilerim, 2020 yılı başlarında ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde maalesef ilçemiz de olumsuz yönde etkilenmiştir. Yaşanan ölümler ve salgının tüm ülkede en yüksek seviyeye çıkmış olması, bu zorlu kriz sürecinin doğru yönetilmemesinden kaynaklanmaktadır. Tedbirlerin yerinde ve zamanında uygulanmaması da maalesef istatistiklerde ülkemizin Avrupa’da ve dünyada ilk sıralarda olmasına sebep olmuştur. Geçte olsa alınan tam kapanma kararı yerinde olmakla birlikte, esnafın borçları, kredileri, kiraları ve giderlerinin ertelenmesi, ya da bu süreçte iktidarın esnafa destek olması konusundaki beklentiler, maalesef cevapsız ve karşılıksız kalmış gibi görünmektedir.
Bizler bu zorlu süreçte ne bir vatandaşımızı ne de esnafımızı yalnız bırakmayacak, her zaman olduğu gibi tüm mesai arkadaşlarımızla emrinizde olmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere Arsuz Belediyemiz de maalesef yerel imkânları kısıtlı olan belediyeler içerisinde yer alsa da belediyemizin imkânları doğrultusunda maddi ve manevi olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz. Kurduğumuz kriz masası ile vatandaşlarımızın tüm çağrılarına cevap vererek yetkili birim ve kurumlara aktaracağız. Belediyemize düşen tüm görevleri imkânlarımızın ölçüsünde, bu süreç içerisinde yerine getireceğiz. Zabıta ekiplerimizle evde olduğunuz süreçte isteklerinizi yerine getireceğiz. Bu zorlu süreci birlikte, el ele, dayanışma ile atlatacağız. Sağlıcakla kalın, evde kalın” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.