DOLAR 32,5752 0.08%
EURO 34,8669 -0.01%
ALTIN 2.432,140,10
BITCOIN 21779060,79%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Kadife’den Teşekkür

Başkan Kadife’den Teşekkür

ABONE OL
15 Ağustos 2022 12:09
Başkan Kadife’den Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife, HBB meclisinde halk otobüsü şoförlerine yapılacak olan desteklemeye imza atanlara yönelik bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Şoför esnafının zor döneminde nefes alacak olan bir desteğe imza atıldığını belirten Kadife, şoförlere destekte bulunan herkese teşekkür etti. Tüm dünyada etkili olan koronavirüs pandemisinin ardından yaşanan ekonomik krizin en çok vurduğu esnaf dilimi olan şoför esnafına ücretsiz biniş başına yapılacak desteğin artmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Kadife, esnafa yapılan bu desteğin asla unutulmayacağını ifade etti. 

“BİZE HİZMET EDENİ BAŞTACI EDERİZ” 

Kadife yayınladığı teşekkür mesajında; “Başta Hatay Büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş olmak üzere Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Yılmaz ve Hatay Büyükşehir belediyesi meclis üyelerine otobüsçü esnafla verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Şoförlere hizmet edeni baştacı ettiklerini belirten Kadife, tüm şoförlerin de karara imza atanlara teşekkürlerini iletti. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.