DOLAR 32,5984 0.25%
EURO 34,8007 0.37%
ALTIN 2.404,71-1,14
BITCOIN 21540670,26%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Sarı’dan Gençlere Destek

Başkan Sarı’dan Gençlere Destek

ABONE OL
4 Şubat 2023 12:15
Başkan Sarı’dan Gençlere Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın desteğiyle Altınözü ilçe sınırları içinde yaşayan 15-25 yaş grubu gençlerin demokrasi bilincini geliştirmek amacı ile belediye bünyesinde oluşturulan Gençlik Meclisi çalışmalarına devam ediyor.

Gençlik Meclisi üyeleri Gaziantep, Eskişehir, Isparta, Konya ve Adana’ya giderek bu illerdeki gençlik meclisi üyeleriyle bir araya geldi ve Gençlik ve Meclisi çatısı altında yapılabilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Şehir dışındaki temaslarını tamamlayarak Altınözü’ne dönen gençler, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya ziyaret ederek, yürütmekte oldukları çalışmalara hakkında Başkan Sarı’ya bilgi verdi.

GENÇLER VARSA UMUT VARDIR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin de hazır bulunduğu görüşmeye ilişkin bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisini AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi ile birlikte ağırlayarak yürütmüş olduğu çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldık. Gençler varsa umut var demektir. Gençlik Meclisimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKKÜR EDERİZ 

İlgi ve desteklerinden dolayı Başkan Sarı’ya teşekkür eden Altınözü Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Aslan,  “Sayın Vekilimize, Altınözülü gençlerimiz ve Meclisimiz adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız Rıfat Sarı’ya da gençliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gençlik Meclisi olarak belediye başkanımızın da desteğiyle gençlerimizin yararına olan projeler üreterek ilçemizdeki gençlerin sesi olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.