DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
18°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savaş, Dom Aşireti Bireyleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Savaş, Dom Aşireti Bireyleriyle Bir Araya Geldi

ABONE OL
11 Ekim 2023 11:33
Başkan Savaş, Dom Aşireti Bireyleriyle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, dün gittiği Kırıkhan ilçesinde depremin üzerinden 8 ayı aşkın süre geçmesine rağmen hala çadırlarda yaşamak zorunda kalan konteynere geçemeyen aileler olduğunu söyledi.

Kırıkhan’da çadırlarda kalan Dom Aşireti mensupları ile bir araya gelen Hatay BŞB Başkan Lütfü Savaş görüşme sonrası şu paylaşımı yaptı: “Depremin üzerinden 8 ay geçmesine rağmen hala çadırlarda yaşayan, konteynerlere geçememiş çok sayıda hemşerimiz var. Bugün Dom Dernek Başkanı Veysel Toplar ile Dom Aşireti mensuplarını ziyaret ettik. Altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunların çözülmesini talep eden çadır kent sakinlerine ilaçlama, gıda ve hijyen desteği sağlayacağız. Önümüz kış, Hükümet yetkililerine bir kez daha çağrıda bulunuyorum: Havalar soğumadan ve yağışlar başlamadan vatandaşlarımız bir an önce en azından konteyner kentlere alınsın. ”Başkan Savaş paylaşımının son bölümünde de “Ziyaretimize eşlik eden; CHP İlçe Başkanımız Turgay Kılıçoğlu ve ilçe yöneticilerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.