DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.299,350,97
BITCOIN 22857151,16%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savaş, Makamını Çocuklara Devretti

Başkan Savaş, Makamını Çocuklara Devretti

ABONE OL
25 Nisan 2022 13:38
Başkan Savaş, Makamını Çocuklara Devretti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını çocuklara devretti.

Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ikinci sınıf öğrencisi Mustafa Ahmet Sunal’ı Başkan Savaş karşıladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı kutlayan Savaş makamını Sunal’a devretti.

Görevi devralan Sunal, başkan olarak öncelikle sokak hayvanlarını korumaya almak istediğini söyledi. Orman yangınları için önlem alınmasını ve alanlara nöbetçi konulmasını talep eden Sunal, plastik atıklar konusunda da eğitimler verilmesini ve itfaiye ekiplerinin artmasını istedi.

Çocukların çeviklik konusunda yetersiz olduğunu belirten Sunal, spor alanlarının da artmasının gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Savaş, EXPO alanında, çocukların fiziksel ve mental kapasitelerini artıracak oyun alanlarının yapıldığını ve çocukların oynarken öğreneceğini söyledi.

Hataylı çocukların Oyuncak Müzesi’ni gelip görmelerini açıllayan Savaş ve Sunal, Sunay Akın’a teşekkürlerini iletti. Çocukların sergileri gezerek öğrenecekleri ve oyun alanlarında oynayarak eğleneceklerini sözlerine ekleyen ikili tüm çocukları EXPO 2021 Hatay alanlarına davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.