DOLAR 32,3823 0.19%
EURO 35,0548 -0.12%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2270483-0,92%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savaş’tan Sağlık Çalışanlarına Jest

Başkan Savaş’tan Sağlık Çalışanlarına Jest

ABONE OL
18 Aralık 2021 12:37
Başkan Savaş’tan Sağlık Çalışanlarına Jest
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, salgın döneminde fedakârca görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Savaş, Kovid-19 salgını sürecinde özveriyle çalışan sağlık personellerine teşekkür ederek onlara karanfil hediye etti.

Aşı olmak için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Savaş, sağlık için tedbirleri elden bırakmamaları noktasında temennilerde bulundu.

SAVAŞ: SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonlarının üst seviyede olması gerektiğini belirten Savaş, “Sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizler bizim gizli kahramanımızsınız. Sizi bir gün değil her gün hatırlayıp verdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaret ve jestten dolayı memnuniyetini dile getiren sağlık çalışanları, Başkan Savaş’a verdiği moral ve destekten dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.