DOLAR 32,5698 0%
EURO 34,8910 0.02%
ALTIN 2.428,38-0,05
BITCOIN 2172355-0,64%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

12:39

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Seyfettin Güven Tazeledi

Başkan Seyfettin Güven Tazeledi

ABONE OL
26 Nisan 2022 11:59
Başkan Seyfettin Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Dişhekimleri Odası 19. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Yapılan kurul sonrasında Divan Kurulu Başkanlığına İnayet Taşçı, Kâtip üyeliklere Eşref KANADLI ve Başak ORUKOĞLU seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin, odaların kuruluş amaçlarını, mesleği ve TDB ile ilgili son gelişmeleri, ilimiz ve bölgemizdeki sorunları kapsayan bir konuşma yaptı.

“ÜLKEMİZ VE HALKIMIZ İÇİN SÖYLENECEK DAHA ÇOK SÖZÜMÜZ VAR”

Başkan Seyfettin konuşmasında: “biz ülkemizin yetişmiş insanları olarak; sağlıklı olma halinin toplumun sağlıklı olması halinden bağımsız olmadığını düşünüyoruz. Özelde mesleğimiz ve genelde ülkemiz ve halkımız için söylenecek daha çok sözümüz var. Yıllardır durduğumuz yerde, hiçbir yere gitmeden; şifa dağıtmaktan, haklarımızı talep etmekten ve doğruları söylemekten bir adım bile geri durmayacağımızı tekrar hatırlatmak istiyorum. Türk diş hekimleri Birliği’ne bağlı bir oda olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada örgütümüzün insana, insan sağlığına, hekimlik mesleğine, meslektaşlarımıza karşı olan ve tarihsel süreçte gelişen evrensel meşruiyeti ile görevimiz haline gelen değerlerimizi koruma ve geliştirme işimize her zamankinden daha güçlü bir şekilde sarılacağız.

Hekim emeğine saygılı, meslek ahlakı ve onuruna bağlı, bilimsel ve akademik çalışmaları destekleyeceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çalışma Raporunu Genel Sekreter Davut Akemoğlu, 2021 yılı bilançosu gelir-gider farkını ve 2022 yılı tahmini bütçesini Sayman Leyla Ergün, Denetleme Kurulu raporunu Meşlin Şenay BAT okudu.

Raporlar Genel Kurul üyeleri tarafından oybirliği ile ibra edildi.

Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde Başkanlığa Nebil Seyfettin getirildi. Yönetim kurulu üyeleri ise

Davut Akemoğlu, Emire Merve Ayrancı, Ahmet Eraslan, Leyla Ergün, Ahmet Karbeyaz

Burhan Mansuroğlu, İhsan Cemal Melek, Başak Orukoğlu isimlerinden oluştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.