DOLAR 32,5526 0.03%
EURO 34,9957 0.45%
ALTIN 2.421,18-0,07
BITCOIN 2087964-3,76%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Yalçın, Hemşehrilerinin Hizmetinde

Başkan Yalçın, Hemşehrilerinin Hizmetinde

ABONE OL
13 Haziran 2022 11:53
Başkan Yalçın, Hemşehrilerinin Hizmetinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaş odaklı hizmet prensibi ile ilçesine Gönül belediyeciliği sloganıyla hizmet etmeyi sürdürüyor.

Yayladağı’nın mahallelerinden olan Şenköy’de ziyaret ve istişarelerini sürdüren Başkan Yalçın, vatandaşlarla ve mahalleyi ziyaret eden gençlerle sohbet ederek hizmetleri değerlendirmeyi de ihmal etmedi.

Yayladağı’nın tüm mahallelerine eşit hizmet için tüm ekiplerin seferber edildiğini kaydeden Başkan Yalçın, amaçlarının vatandaşın memnuniyeti olduğunu kaydetti.

Şenköy’de mahalle meydanında oturan vatandaşların yanına giderek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yalçın, mahallenin ihtiyaçlarını da not almayı ihmal etmedi.

Başkan Yalçın, o anlarda yanına gelen iki çocuk ile de uzun süre sohbet ederek yakından ilgilendi. Çocukların mahallede bulunan Şenköy spor tesislerinin sahasının çimlerinin kesilmesi isteği karşısında hiç gecikmeden tesisi ziyaret eden Başkan Yalçın, sıcağı sıcağına ekipleri arayarak çimlerin kesilmesi ve tesisin düzenlenmesi talimatını verdi.

Başkan Yalçın’ın yakın ilgisinden ve anında çözüm üretmesinden çok mutlu olan çocuklar ve vatandaşlar, yaklaşımından dolayı Başkan Yalçın’a teşekkürlerini sundu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.