DOLAR 32,5279 0.09%
EURO 34,8539 0.24%
ALTIN 2.474,230,50
BITCOIN 1997981-3,84%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yıldız Güven Tazeledi

Başkan Yıldız Güven Tazeledi

ABONE OL
9 Şubat 2022 11:53
Başkan Yıldız Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Beşiktaşlılar Derneği olağan kongresi sonucunda mevcut başkan Mehmet Yıldız, tekrardan başkanlığa seçildi. Divan başkanlığını Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’in yaptığı kongreye tek aday olarak giren Mehmet Yıldız, tüm üyelerin güven oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

6 dönemdir Hatay Beşiktaşlılar Derneği başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Başkan Yıldız, “Hafta sonunda gerçekleşen olağan kurulumuzla beraber yeniden başkan seçildim. Beni destekleyen üyelerim başta olmak üzere tüm Hataylı Beşiktaş taraftarlarına teşekkür ederim. Beşiktaş’ımızın Hatay’daki adresi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“HATAY BEŞİKTAŞ’LA GÜZEL”

Hatay’ın Beşiktaş’ı çok seven başlıca şehirler olduğuna da vurgu yapan Başkan Yıldız, böyle bir kentte başkanlık yapmaktan gurur duyduğunu söyledi. Hatay’ın Beşiktaş’la güzel olduğuna değinen Başkan Yıldız, “Beni bugüne kadar destekleyen tüm Hataylılara teşekkür ederim. Böyle bir şehirde Beşiktaş’ımızın il başkanlığını gerçekten gurur verici. İyi ki Hataylıyım, iyi ki Beşiktaşlıyım, Hatay Beşiktaş’la güzel” diye konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.