DOLAR 32,3290 0.22%
EURO 35,0869 -0.19%
ALTIN 2.307,071,31
BITCOIN 22837912,65%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yılmaz Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi

Başkan Yılmaz Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi

ABONE OL
18 Mart 2022 14:04
Başkan Yılmaz Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Erzin Dörtyol Payas Belen Arsuz Sürücü Kursları Temsilcileri ve Hatay Sürücü Kursları Dernek yönetimi ile bir araya gelerek sektörün sorunlarını dinledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arsuz İlçe Milli Eğitim müdür vekili Çetin Çıngı ile birlikte Restaurant’ta sürücü kursu temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda sürücü kursu temsilcileri, sektörün sorunları ve olağanüstü oluşan akaryakıt zamları, araç alımlarında sürücü kurslarına özel tüketim vergisinden faydalanılmadığı ve kanunlar gereği sabit fiyat uygulanması noktasında destek talebinde bulundular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, sürücü kursları temsilcilerinin taleplerini dinledikten sonra, bu sorunların çözülmesi noktasında yetkili birimlerle görüşüleceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.