DOLAR 32,4901 -0.04%
EURO 34,8661 -0.45%
ALTIN 2.442,910,29
BITCOIN 2077626-1,13%
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yılmaz ve Kaymakam Harputlu’dan; SEMT PAZARLARINDA İNCELEME

Başkan Yılmaz ve Kaymakam Harputlu’dan; SEMT PAZARLARINDA İNCELEME

ABONE OL
20 Mayıs 2021 13:08
Başkan Yılmaz ve Kaymakam Harputlu’dan; SEMT PAZARLARINDA İNCELEME
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu eşliğinde İçişleri Bakanlığınca yürütülen sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Cumartesi günü hizmet veren semt pazarlarında, koronavirüs ile mücadelede alınması gereken tedbirleri yerinde denetledi.

Denetimler esnasında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya emniyet ve jandarma ekipleri eşlik etti.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ilaveten yayınlanan ek genelge ile Cumartesi günleri semt pazarlarının kurulmasına yönelik karar alınmıştı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın da bu konudaki çalışmaları, il hıfzısıhha kurul kararları doğrultusunda ilçe genelinde 8 Pazar yeri kısıtlama kuralları çerçevesinde hizmete açıldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu kısıtlamalar kapsamında hizmete açılan tüm semt pazarlarında, maske kullanımının sağlanması ve sosyal mesafeye uyulması konusunda incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz ve Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu yürütülen hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Yılmaz ve Kaymakam Harputlu denetimler esnasında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet ettiler. Kurallara uyulması konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundular.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.