DOLAR 32,5999 0.37%
EURO 34,7454 0%
ALTIN 2.495,880,48
BITCOIN 20234881,85%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Yılmaz’dan Esnafa Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Esnafa Ziyaret

ABONE OL
8 Aralık 2021 10:32
Başkan Yılmaz’dan Esnafa Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, daha hızlı ve etkin hizmet anlayışını sürdürmek amacıyla çarşı esnafıyla bir araya geldi.

Esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde ürettiklerini ifade eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkarı olduğumuz milletimizin bize söyleyeceklerini sonuna kadar dinliyoruz. Tüm gücümüzle ve imkanlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Antakya’yı sahadan yönetmeye devam edeceğiz.

Yerinde ve birlikte yönetim anlayışı ile çalışmaya devam eden Başkan Yılmaz: “Çarşı esnafımızla da bir araya gelerek hal hatır sorduk, hasbihal ettik. Antakya’mızda hizmet veren her bir esnafımız bizim için çok değerli, her daim esnafımızın yanındayız, hepsine işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.