DOLAR 32,5205 0.2%
EURO 34,9435 0.47%
ALTIN 2.490,880,22
BITCOIN 20745231,47%
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yılmaz’dan Öğrencilere Ziyaret

Başkan Yılmaz’dan Öğrencilere Ziyaret

ABONE OL
15 Temmuz 2021 10:10
Başkan Yılmaz’dan Öğrencilere Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yüzme, karate ve basketbol alanlarında kurs alan öğrencileri ziyaret etti.

Antakya Kapalı Spor Salonu ve Antakya Yüzme Havuzu içerisinde gerçekleştirilen kurslarda öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, öğrenciler ile sohbet etti, kurslar hakkında görüşlerini aldı. Başkan Yılmaz ziyaret esnasında öğrencilerle şakalaştı, öğrendiklerini göstermelerini istedi ve başarılı olanları tebrik etti.

Başkan Yılmaz konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Spora ve sporcuya verdiğimiz önemle, geleceğimizin teminatı gençlerimize ücretsiz spor kursu hizmetlerini hayata geçirdik. Pandeminin ağır şartları ve sıkıntılı sürecinden bunalan gençlerimizin bir nebze olsun rahat nefes almaları, sosyalleşmeleri ve spor alanlarına yönelik kendilerini geliştirmeleri amacıyla başlattığımız kurslarımıza gençlerimizin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyuyorum. Antakya Belediyesi olarak eğitim, öğretim, spor, kültür, sanat gibi pek çok alanda gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak kurs hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bizlere güven duyarak evlatlarını emanet eden değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyor, yavrularımıza başarılar diliyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden kursiyerler ve aileleri ücretsiz olarak verilen spor kurslarından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Yılmaz, ziyaretlerde öğrencilerle ve aileleri ile hatıra fotoğrafları çekildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.