DOLAR 32,3878 0.16%
EURO 35,0590 -0.16%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2271728-0,60%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>BAŞKANLIĞA YOĞUN İLGİ!</strong>

BAŞKANLIĞA YOĞUN İLGİ!

ABONE OL
11 Şubat 2022 12:45
<strong>BAŞKANLIĞA YOĞUN İLGİ!</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Kutlu, onlarca vatandaşın CHP Antakya Belediyesi başkanlığı için şimdiden talepte bulunduklarını söyledi. Hatay Asi Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Başkan Kutlu, bir önceki seçimde 1-2 aday başvurusu bulunurken, yeni dönem seçimleri öncesinde şimdiden onlarca kişinin başkanlığa ilgi gösterdiğini dile getirdi.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Teşkilat başkanlığına geldiği günden itibaren mahalli, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aksatmayan Başkan Kutlu, vatandaşların dertlerini dinleyerek, görüşlerini alarak çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Hatay üzerinden bakıldığında iktidar partisinden kopan seçmen sayısının Antakya’da çok yüksek düzeye çıktığını da aktaran Başkan Kutlu, üye sayısının 2 yıl sonunda bin 600 kişi arttığını söyledi. Başkan Kutlu, yüzlerce vatandaşın da partiye üye olma çalışmalarının da sürdüğünün altını çizdi.

“BAŞKANLIK İÇİN ONLARCA BAŞVURU VAR”

Seçmenin artık iktidar partisine karşı bir umudu olmadığını da kaydeden Başkan Kutlu, “Halk umudunu iktidar partisinden kaybetmiş durumda, özellikle ilçemiz Antakya’da bunu net bir şekilde gittiğimiz mahalle ziyaretlerinde görebiliyoruz. Geçen yerel seçimde Antakya Belediyesi başkan adaylığı için 1-2 başvuru var iken bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Parti’mizden Antakya Belediyesi başkanı olmak isteyen onlarca vatandaşımız bizlere talepte bulunuyor. Bu da gelecek dönem Antakya Belediyesi’ni alacağımız bir göstergesidir” dedi.

“ANTAKYA’YI KAZANARAK BÜYÜKŞEHİRLE BÜTÜN İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Antakya Belediyesi’ni alacaklarına inandıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kutlu, “Bizler yaptığımız çalışmalarla, gerçekleştirdiğimiz projelerle, gelecek dönem Antakya Belediyesi’ni alacağımızdan yana asla bir kuşkumuz yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Antakya Belediyesi’ni kazanarak 8 yıldır ilçemizde yaşanan hizmet eksikliğini büyükşehir belediyemiz ile bir bütünlük içerisinde çalışarak gidereceğimizi düşünüyoruz. Bu bilinçle, bütün örgütümüz, bütün seçmen ve bütün kadrolarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor. Antakya bizim için çok önemli, Antakya her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.