DOLAR 32,5725 0.17%
EURO 34,8839 0.61%
ALTIN 2.433,540,04
BITCOIN 21701870,59%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bayramda Şehit ailelerini yalnız bırakmadılar

Bayramda Şehit ailelerini yalnız bırakmadılar

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Kırıkhan Belediyesi Başkanı Ayhan Yavuz, Ramazan Bayramını Şehitlerimiz ve Şehit aileleri ile birlikte geçirdi.

ABONE OL
17 Mayıs 2021 10:51
Bayramda Şehit ailelerini yalnız bırakmadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram Namazı, Şehitlikte ki program ve Şehit aileleri ziyaret programlarına ayrıca, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Bestami Antepli, Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı katıldı.

Şehit ailelerinde bulunduğu Şehitlikte ki programda bütün Şehitlerimiz için Aşr-ı Şerifler okunup Şehitlerimiz için indirilen Hatimlerin duaları yapıldı.

Duaların ardından Şehitlerimizin Mezarlarına karanfiller konuldu.

Şehitlikte ki programın ardından yine Bayramın 1. Günü Şehit Mehmet Budak’ın ailesi ziyaret edilip Bayramları kutlandı.

Ramazan Bayramının 2. Günün de yapılan programda Şehit İrfan Mert’in Şehadet yıl dönümünde Şehidimizin ailesi ziyaret edilip Bayramları kutlandı.

Ziyaretler esnasında yapılan ortak açıklamada, “Cennet Vatanımız uğruna kanlarını, canlarını vererek Şehit düşen bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun. Kahraman Gazilerimizi şükranla, minnetle anıyor, Allah’tan (c.c.) acil şifalar diliyoruz. Bu vatan sizlere minnettar” ifadelerine yer verildi. Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.