DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Benim Rakibim Yalnız Abdulkadir Teksöz Değil</strong>

Benim Rakibim Yalnız Abdulkadir Teksöz Değil

ABONE OL
29 Mart 2022 11:38
<strong>Benim Rakibim Yalnız Abdulkadir Teksöz Değil</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mayıs veya Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen Hatay Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Olağan Genel Kurulu Öncesinde mevcut başkan Abdulkadir Teksöz’e karşı Şuana Kadar Adaylığını Açıklayan Tek Rakip olan Antakya İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Teksöz’e yüklendi.

BU KOLTUKTA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ NE VAR?

Adaylığını açıkladıktan sonra Abdulkadir Teksöz’ün oda başkanları ile toplantılar yapması ve sosyal medya üzerinden esnaflarla beraber fotoğraflar çekip paylaşmasına değinen Alakuş: “Birlik Başkanım Esnaf ve Sanatkârlar çok kötü günler geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Ben dahil hiç bir zaman oda başkanlarını çağırıp esnafın derdi için böyle toplantı ve birliktelik yapmadın. Esnafın sorunlarını kamuoyuna duyurmadın esnafı kendi başına bıraktın. Şimdi koltuk elden gidiyor diye oda başkanlarını ısrarla toplantıya çağırdın ama yanında fotoğraf çekilen çok değerli oda başkanlarımın yarısından çoğu beni arayıp, “Bizi mecbur bırakıyorlar ısrarla geleceksiniz dediler, gidiyoruz ama bunlar şunu anlamıyorlar hiç kimse bizim özgür irademize pranga vuramaz sen rahat ol” dediler. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşmakla şov yapmakla esnafın kutsal makamı yönetilmez ve bu şekilde sorunlarında çözülemez. Sen bugüne kadar bu memlekete bu esnafa ne yaptın ne yapacaksın onlardan bahset projelerinden bahset” dedi.

Gerçekleştirdiği açıklamanın devamında neden aday olduğunu da açıklık getiren Alakuş: “Ben niye aday oldum biliyor musun? Bu yukarıdaki yazdıklarımın hiç birini yapmadın esnafı hep yalnız bıraktın esnafla sahada fotoğraf çekilip paylaşmak değildir HESOB başkanlığı. Bir de oda başkanlarıma ve yöneticilerime birşey söylemek istiyorum bu koltukta bizim bilmediğimiz ne var ki başkan ve yandaşları telaşa girdi şimdi daha da merak ettim. Ben adayım bu şovlar beni yolumdan döndüremez hatta daha da hırslandırır beni tanıyanlar bu yönümü iyi bilir bişey daha kamuoyuyla paylaşmak istiyorum benim rakibim yalnız Abdulkadir Teksöz değil şuan itibariyle beş kişi. Biliyorum ki ilerleyen zamanlarda bu artacak gerekirse önümüzdeki günlerde isim olarak paylaşacağım benim için sıkıntı yok sonuna kadar savaşırım çünkü bu işin sonunda Hatay esnafının vereceği karara saygılıyım ve onların sağduyusuna güveniyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.