DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075200-1,31%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Benzine İndirim Yol Ücretlerine Yansıyacak mı?

Benzine İndirim Yol Ücretlerine Yansıyacak mı?

ABONE OL
9 Ağustos 2022 11:25
Benzine İndirim Yol Ücretlerine Yansıyacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motorin fiyatlarına 1 TL’nin, benzin fiyatlarına ise 2 TL’nin üzerinde indirim geldi.

Hatırlanacağı gibi benzin ve motorine son olarak indirim Temmuz ayında gelmişti. Yapılan indirimler ardından yetkililere seslenen vatandaşlar, yol ücretlerinde de indirim yapılacak mı diye sordu.

İNDİRİMLE BİRLİKTE FİYATLAR DÜŞÜRÜLMELİDİR

Brent petroldeki düşüş Türkiye’de benzin ve motorin fiyatlarında indirimi beraberinde getirdi. Son olarak 6 Ağustos’tan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 TL ve benzine 2 TL’nin üzerinde büyük bir indirim yapıldı. Hal böyle olunca zamlar karşısında artan ücretlerin, indirimle beraber düşürülmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden açıklama istedi.

ZAMLARLA BOĞUŞUYORUZ

Bir süredir artış gösteren benzin fiyatları ve diğer maliyetler ulaşım sektörünü olumsuz etkiledi. Otobüs firmalarından, şehir içi toplu taşıma hizmetine kadar birçok kalem bu zamlardan etkilenerek yol ücretini arttırdı.

Konuyla ilgili olarak haber ekibimize konuşan vatandaşlar; “ücretlerin düşürülmesini bekliyoruz. Zamlarla boğuştuğumuz bu zor günlerde yetkililerin bizi anlayıp gerekli talimatları vereceğini düşünüyoruz. Benzine yapılan indirimler yol ücretlerine de yansımalıdır.” diye konuştular. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.