DOLAR 32,5121 0.29%
EURO 34,5990 0.26%
ALTIN 2.499,990,69
BITCOIN 2029337-2,48%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BİK Hatay’dan Başkan Savaş’a ziyaret

BİK Hatay’dan Başkan Savaş’a ziyaret

ABONE OL
7 Mayıs 2021 01:28
BİK Hatay’dan Başkan Savaş’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Basın İlan Kurumu(BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
“Medeniyetler Şehri” Hatay’da görev yapacak olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Parlak, kurum çalışmaları hakkında Başkan Savaş’a bilgi verdi.
BİK Müdürü Parlak, kamu kurum ve kuruluşlarının her türlü ilan ve reklamının Basın İlan Kurumu aracılığıyla yayınlatıldığını hatırlattı.

SAVAŞ: GÜÇLÜ BASIN, ÇOK SESLİLİĞİN GÜVENCESİ AYNI ZAMANDA DEMOKRASİMİZİN DE OLMAZSA OLMAZLARI ARASINDADIR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Lütfü Savaş, yerel basının önemine değinerek, “Kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına basınımız çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Hem kamu idarecileri olarak bizlerin sesini halkımıza ulaştırıyor hem de halkımızın sorunlarını bizlere iletiyor. Toplumumuza karşı sorumluluk bilinciyle hareket ederek, etik değerleri göz ardı etmeden, objektif bir bakış açısıyla yayın yapan yerel basınımızı önemsiyoruz. Güçlü basın, çok sesliliğin güvencesi aynı zamanda demokrasimizin de olmazsa olmazları arasındadır” dedi.
Parlak, ziyareti anısına Başkan Savaş’a BİK yayınlarından kitap hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.