DOLAR 32,4720 -0.08%
EURO 34,7758 -0.62%
ALTIN 2.441,400,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bilardocular Kupalarına Aldı

Bilardocular Kupalarına Aldı

ABONE OL
7 Şubat 2022 14:49
Bilardocular Kupalarına Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekmece Gençlik ve Spor Kulübü ile Bilardo İl Temsilciliğinin 2022 Türkiye Bilardo Şampiyonalarında Hatay ilimizi temsil edecek sporcuların belirlendiği seçmelerde dereceye giren bilardoculara kupaları verildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk, “Çekmece Gençlik ve Spor Kulübümüz ile Bilardo İl Temsilciliğinin 2022 Türkiye Bilardo Şampiyonalarında Hatay ilimizi temsil edecek sporcuların belirlendiği seçmelerde yanlarında bulunduk.

Seçmelere katılan Defne Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Mansuroğlu, CHP İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Cengiz Eraslan, sporcular ve Sporseverler keyifli anlara tanık oldu. Seçmeleri organize eden kulüp başkanı, aynı zamanda ASKF Gençlik kurulu üyesi Sabahattin Aslan olmak üzere emeği geçen herkese Hatay ASKF olarak teşekkür ederiz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.