DOLAR 32,5109 0.02%
EURO 34,9851 -0.16%
ALTIN 2.438,450,13
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN!

BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN!

ABONE OL
15 Eylül 2021 09:43
BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataysporlu taraftarlar, bilet fiyatlarının çok ağır olduğunu iddia ederek, fiyatların bir an önce düşürülmesini istediler. Özellikle kale arkası tribünlerinin Anadolu Takımları şartlarında çok ağır olduğunu söyleyen Bordo-Beyazlı taraftarlar, “Bilet fiyatları gerçekten çok ağır. Bizler Hataysporlu taraftarlar olarak, aşılarımızı olduk, önlemlerimizi aldık fakat bilet fiyatları belimizi büküyor. Biz Hatayspor’u evde ekran karşısında değil tribünde tek ses tek yürek olarak desteklemek istiyoruz. Zaten pandemi nedeniyle kısıtlama ve aşılama zorunluluğu var, eskisi kadar dolamayan tribünlerde, bir de pahalı biletler ekleniyor. Lütfen taraftarın sesine kulak verin ve artık şu bilet fiyatlarını düşürün” diye sitem ettiler.

Öte yandan, Hatayspor Yönetiminin ise bu çağrıya kulak vererek Kayserispor maçında azda olsa bir indirime gitmesi bekleniyor. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.