DOLAR 32,5004 0.16%
EURO 34,8110 0.23%
ALTIN 2.488,811,09
BITCOIN 2037716-0,33%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bilim İnsanları Hatay’da Buluşacak

Bilim İnsanları Hatay’da Buluşacak

ABONE OL
3 Ekim 2022 13:09
Bilim İnsanları Hatay’da Buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay, Fonksiyonel Üroloji’de Uluslararası Medikal Baskı ve Simülasyon Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.
Hacettepe Üniversitesi koordinatörlüğünde ve Hatay Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 4-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak kongreye İngiltere, Belçika, İtalya, Güney Kore gibi proje partnerleri haricinde Makedonya, Mısır, İran gibi ülkelerden 50’ye yakın üroloji asistanı ve ürologlar katılacak.

KONGRENİN AÇILIŞ KONUŞMASINI LÜTFÜ SAVAŞ YAPACAK

Kongrenin açılış konuşmasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yapacak. Savaş, aynı zamanda kongre için kente gelen akademisyenleri yemekte ağırlayacak.
Katılımcılar bilimsel çalışmaların yanında, Hatay Valiliği, HBB, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile HMKÜ ve İSTE gibi kurumların da desteğiyle organize edilen sosyal programlar sayesinde kentin dokusunu tanıyacak.
Kongre sosyal programı kapsamında planlanan EXPO 2021 Hatay ziyaretleri, davetler ve Antakya Medeniyetler Korosu konseri gibi etkinlikleri içerecek.
Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek kongreye Türkiye’nin farklı illerinden 20’ye yakın konuşmacı ve yüzlerce üniversite öğrencisi bu multidisipliner kongrenin katılımcıları arasında yerini alacak.
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.