DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1160 -0.05%
ALTIN 2.297,180,88
BITCOIN 23066912,41%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BİR KASİS ÇOK MU ZOR?

BİR KASİS ÇOK MU ZOR?

ABONE OL
26 Mayıs 2021 13:35
BİR KASİS ÇOK MU ZOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde ‘trafik kazaları’ krizi yaşanıyor. Sanayi sitesinin 6. İniş 8. Cadde kısmında bulunan kavşakta, yaşanan kazalar korku ve paniğe neden oluyor. Ard arda sürekli kazaların yaşandığı kavşağa çözüm bulunmasını isteyen sanayi esnafı “Birileri ölmeden buraya bir kasis yapmak çok mu zor?” diyerek sitem ettiler.

CADDEDE HIZ ENGELLENEMİYOR!

Antakya Sanayi Sitesi’nde bozuk olan yolların yapılmasından sonra, dikkatsiz ve umursamaz sürücüler, cadde ve inişlerde hızlı araba kullanıyor. Bu durum kasis olan caddelerde paniğe neden olmazken, kasis olmayan alanlarda ise kazayla sonuçlanıyor. Özellikle 6. İniş 8. Caddede bulunan kavşakta, dikkatsiz şekilde ara caddeden ana caddeye atlayan sürücüler kazaya neden oluyor.  Her hafta kazaların yaşandığı kavşak, bazen de yaralanmalı duruma seyredebiliyor.

“HEM İNSAN SAĞLIĞI HEM DE BİZLER İÇİN KASİS ŞART”

Aylardır buraya kasis yapılması konusunda yetkililere seslerini duyurmaya çalıştıklarını söyleyen sanayi esnafı, “Biz vatandaşlarımızı uyarıyoruz araçlarınızı sanayide yavaş kullanın diyerek ama yine de hız nedeniyle bu kazalar yaşanıyor. Bunun tek çözümü diğer kavşaklara yapıldığı gibi bu kavşağa da kasis yapmak. Buraya yapılacak bir kasis kaza ihtimalini minimuma düşürecek. Lütfen sesimizi duyun ve buraya bir çözüm bulun” dediler.

Diğer yandan yaşanan kazalardan kendi araçları yada müşterilerinin araçlarının da etkilendiğini belirten sanayi esnafı, “Zaten pandemi nedeniyle zor durumdayız. Olası kazalardan bizim araçlarımız yada müşterilerimizin araçları da etkileniyor. Olan yine bize oluyor. Tabi can kaybı olmasın, maddi hasar atlatılır ama yine de bir kasis yüzünden bu tip sıkıntılar yaşamak biz esnafa ağır geliyor, mali yükümüz de bunu kaldırmıyor” diyerek yetkililerin seslerini duymalarını istediler. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.