DOLAR 32,5076 -0.11%
EURO 34,9780 0.39%
ALTIN 2.429,650,28
BITCOIN 2069048-4,01%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Bizler İnandık, Sizler de İnanın

Bizler İnandık, Sizler de İnanın

ABONE OL
7 Mart 2022 17:11
Bizler İnandık, Sizler de İnanın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF  3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor,  9 Mart Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı 52 Ordu Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Hikerink nezaretinde sürdürüyor.

FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAM EDİLDİ

Zeki Erdem Başkanlığındaki İskenderun Spor taraftarlar Derneği, yöneticileri futbolcuların tesislerde yapılan antrenmanını izleyerek baklava ikramında bulunup moral verdiler.

ERDEM: BAŞARIYA SUSAMIŞ TURUNCU MAVİLİ CAMİA HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK

Beraberinde Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış’ın da bulunduğu ziyarette Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem yaptığı konuşmada, “Başkanımız Hakan Bolat’ın destekleri sayesinde İskenderunspor eski günlerine geri dönmüştür. Bazı maçlarda talihsizlikler yaşanabilir, bu futbolun doğasında var. Bundan sonra kalan maçlara odaklanmamız gerekmektedir. Başarıya susamış Turuncu Mavili camia her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecektir. Turuncu Mavili camia büyük bir camiadır. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmemek için takımımızı 2. lige çıkartarak bizleri sevince boğmanızı beklemekteyiz. Bizler inandık sizlerde inanın” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.