DOLAR 32,5817 0.3%
EURO 34,7239 -0.12%
ALTIN 2.503,270,77
BITCOIN 20197420,79%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BÖLÜCÜLERİN Nefesini Keseceğim!

BÖLÜCÜLERİN Nefesini Keseceğim!

ABONE OL
15 Ocak 2022 12:17
BÖLÜCÜLERİN Nefesini Keseceğim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında İnşaat Mühendisleri Odası’nın kendisine yönelik “30 günlük meslekten men” kararına tepki gösterdi.

Bazı şube başkanlarının odaya yönelik eleştirilerini TBMM’de gündeme getiren Kaşıkçı’dan oda tarafından savunması istenmiş, Kaşıkçı da İMO’ya boş bir kâğıt göndermişti. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde oda yönetiminin aldığı karar ile Kaşıkçı’ya 30 gün meslekten men kararı verildi. İMO’nun kendisine yönelik hukuksuz bir uygulama yaptığını söyleyen Kaşıkçı, “Ben bir milletvekili ve inşaat mühendisi olarak, bu tür meslek örgütlerinde çalışan insanların sıkıntılarını dile getiriyorum. Odanın benimle ilgili vermiş olduğu kararı kınıyorum. Bu karar bizim için yok hükmündedir.” dedi.

İMO’nun bölücülere alan açmaktan öteye gitmediğinin altını çizen Kaşıkçı, “İMO yönetiminin bugüne kadar söylediği tüm söylemler, oda içerisinde HDP çizgisinde siyaset yapıldığını bize net bir şekilde göstermektedir” dedi. İMO’nun hukuksuz uygulamalarının takipçisi olacağını vurgulayan Kaşıkçı, “Çıktığım her platformda oda yönetiminin bu ikiyüzlü tavrını dile getireceğim. Bölücülere alan açan nefesinizi keseceğim” açıklamasında bulundu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.