DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.490,990,28
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“BÖLÜCÜLERİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYORLAR”

“BÖLÜCÜLERİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYORLAR”

ABONE OL
12 Haziran 2021 11:01
“BÖLÜCÜLERİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYORLAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında, İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi’nin adeta bir muhalefet partisi gibi çalıştığını savundu.

 Türkiye’de 130 bin mühendisin İMO’ya bağlı olduğunu söyleyen Kaşıkçı, “Son zamanlarda kendisi gibi düşünmeyen şube başkanlarına karşı peş peşe soruşturma açmaktadır, genel merkez, sadece kendilerinin istedikleri illere şube açılmasına müsaade ediyor. Çünkü kendileri gibi düşündükleri adamların şube başkanı olmasını ve onların da seçim zamanı Ankara’ya gelip kendilerini seçmelerini istiyorlar dedi.” dedi.

“İMO GENEL MERKEZİ MUHALEFET PARTİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR”

 İMO Genel Merkezi’nin kendileri gibi düşünmeyen üyelerine de peş peşe soruşturma açtığını belirten Kaşıkçı: “İMO Genel Merkezi’nin bir muhalefet partisi gibi hareket ettiğini çok iyi biliyoruz,  İMO’yu Atatürk maskesi takarak bölücülere her türlü alanı açıp onlara cesaret veren bu kadrodan kurtarmak adına, Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir ile 6235 sayılı kanun ile ilgili bir çalışma başlattık, kanunda yapılacak değişiklik ile birlikte İMO’nun daha demokratik ve daha katılımcı bir oda hüviyetine kavuşacağını söyleyen Kaşıkçı, “Hakkında soruşturma açılan şube başkanlarımızın yalnız olmadıklarını belirtmek istiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.