DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080274-1,39%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>“Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz”</strong>

“Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz”

ABONE OL
30 Nisan 2022 14:32
<strong>“Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz”</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen İmam Hatip Ortaokulu yine Ramazanın ayı fırsat bilerek gıda kolisi dağıtım geleneğini bozmadı. Geçen yıl 55 olan koli sayısını bu yıl da 63 koliye çıkararak, hazırlanan kuru gıda kolilerini dağıtan Belen İmam Hatip Ortaokulu; bu yılki sloganını “bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” olarak belirledi.

Okul öğretmenleri, öğrencileri, veliler ve okulun önceki çalışan öğretmen ve gönüldaşlarının elbirliğiyle hazırlanan koliler, öncelikli ihtiyaç sahibi okul öğrencileri olmak üzere diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

 “Birlikten kuvvet doğar” atasözünü yeniden canlandıran okul, bu etkinliği bilfiil öğrencilerle birlikte gerçekleştirerek, öğrencilere merhamet duygusu, yardımlaşma, dayanışma ve iyilik yapmanın erdemini yaşatarak gösterdi.

ODUNCU: BUYIL 4.SÜNÜ YAPIYORUZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mevlüt Oduncu, Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdikleri dağıtım faaliyetlerinin bu yıl 4.sünü yaptıklarını belirtti.

Oduncu, İlk sene 30, 2.sene 50, 3.sene 55 bu sene de 63 adet ramazan kolisi dağıttıklarını belirterek, bu güzel organizasyona katkı sunan bütün öğretmen, öğrenci, veli ve gönüldaşlarına teşekkür edip, bu vesile ile tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.