DOLAR 32,5361 0.23%
EURO 34,7897 0.09%
ALTIN 2.489,061,10
BITCOIN 20513362,77%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Borç Büyükşehir’i Engellemez

Borç Büyükşehir’i Engellemez

ABONE OL
16 Kasım 2022 10:30
Borç Büyükşehir’i Engellemez
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Hatay Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Hatay Büyükşehir Belediyesinin iddialarını yanıtladı.

Antakya Belediyesinin Borcunun Büyükşehir’i engellemeyeceğini aktaran Başkan Yılmaz; “Bizim Belediye olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne olan borcumuz Hatay Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını engellemiyor. Vakıflar bölge müdürlüğü ile aramızda olan bu durum Vakıflar İş Hanın’da gerçekleşecek olan çalışmaları aksatacak bir sorun değildir. Bizlerde zaten borcumuz için Vakıflar Bölge Müdürlüğüne yer tahsisi konusunda birkaç alan sunduk değerlendirme aşamasındalar.”dedi.

HBB’NİN ÇALIŞMALARINI ENGELLEYECEK BİR DURUM YOKTUR

Yılmaz; “Büyükşehir’in bizim borcu bahane etmesi hedef göstermesi anlamsızdır, kendilerinin çalışmalarını engelleyecek hiçbir durum yoktur kaldı ki zaten kendileri de Vakıflar İş Hanı için yapılacak olan projenin detaylarını daha kamuoyu ile paylaşmamışlardır” dedi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.