DOLAR 32,5600 0.05%
EURO 35,0266 0.51%
ALTIN 2.438,100,65
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Boupendza, Fenerbahçe yolunda!

Boupendza, Fenerbahçe yolunda!

ABONE OL
29 Temmuz 2021 10:29
Boupendza, Fenerbahçe yolunda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, geçen sezonun gol kralı Aaron Boupendza için yeniden devreye girdiği ve bu kez Ali Koç’un transfer görüşmelerini yöneteceği iddia edildi. Transfer döneminin başında Boupendza’dan vazgeçerek , Alexander Sörloth ve Vedat Muriç ile ilgilenmeye başlayan Fenerbahçe’nin tekrar rotayı Boupendza’ya çevirdiği öğrenildi.

HATAYSPOR’LA GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Fenerbahçe, Aaron Boupendza’yı transfer edebilmek için yeniden Hatayspor’la görüşmelere başladı. Lig arasında istediğini elde edemeyen Fenerbahçe bu sefer transferi bitirmeye kesin kararlı. Boupendza transferinde devreye Ali Koç girdi. Ali Koç, Gabonlu golcü için Hataysporlu yöneticileri aradı. Aardon Boupendza’dan iyi bir bonservis bedeli elde etmek isteyen Hatayspor ise 24 yaşındaki Aaron Boupendza için 12 milyon Euro değer belirledi. Durumun bu hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor.

“KİMSE HATAYSPOR’DAN BÜYÜK DEĞİL!”

Önceki günlerde Boupendza’nın kalacak mı gidecek mi sorularına ise açıklamada bulunan Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, “Boupendza, Hatayspor’dan büyük bir futbolcu değil. Satılacaksa bizim çıkarlarımız uygun şartlarda satılır” yorumunda bulunmuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.