DOLAR 32,5219 0.09%
EURO 34,9875 -0.1%
ALTIN 2.435,930,03
BITCOIN 21181311,20%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BTP Samandağ kongresi yapıldı

BTP Samandağ kongresi yapıldı

ABONE OL
21 Ağustos 2021 11:02
BTP Samandağ kongresi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Bağımsız Türkiye Partisi Hatay İl Başkanlığı ilçe kongrelerine devam ediyor.
BTP MYK üyesi Şahin Bozdoğan, Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar ve teşkilat mensuplarının katıldığı kongrede Mehmet Zahit Düzel güven tazeleyerek yeniden Samandağ ilçe başkanı seçildi.
Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar yaptığı konuşmada parti programı olan ve Prof Dr Haydar Baş’ a ait Milli Ekonomi Modeli ile diğer ekonomi sistemlerin farkını anlatarak, “Dünyada M.E.M çağı başlamıştır. Ülkeler yaşadıkları ekonomik ve sosyal krizlerin çözümünü Milli Ekonomi Modeli ile çözümünü buldu özellikle “Milli Para”larla yapılan ülkeler arası ticaretlerde bu ülkelerin kendi para değerleri artmış, karşılıklı ticari ilişkilerin bu yönde ilerlemesine bağlı olarak artan talep üzere istihdam artmış ve sosyal denge sağlanmaktadır” ifadelerini kullandı.
MYK üyesi Şahin Bozdoğan da, “Türkiye’nin geçtiği bu karanlık dehlizin  çıkışı  bir ve beraber olmaktır. Biz el ele verip Yeniden Kuva-i Milliye ruhuyla hareket etmek zorundayız. A parti B partisi diye ayrım yapmadan çözüm odaklı olup yaşanılan  bu sosyal, siyasal ve ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecek olan Milli Ekonomi Modelini hayata geçirerek Milletimizin kurtuluşuna vesile olacak ve Ülkemizi Atatürk işaret ettiği “Muasır Medeniyet” çizgisine ulaştıracağız. Gençlerimiz insanca yaşamak için dünyanın diğer ülkelerine gitmek zorunda kalmayacak Sınavsız üniversite ile gençler dayatılan değil istediği üniversite ve bölümü okuyarak devletin garantisi ile istihdamı sağlanacak Vatanına ve milletine hizmet edecektir” dedi.
Samandağ ilçe kongresi sonucu yeniden ilçe başkanı seçilen Zahit Düzel yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongre öncesi Samandağ’ı ilçe merkezinde ekip olarak Esnaf, Muhtar ve Kanaat önderi ziyaretleri gerçekleştirildiği, çok olumlu tepkiler alındığını, Ebedi Genel Başkanımız Prof Dr Haydar Baş Beye fatihalarla sahip çıkıldığında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kongremizin, Samandağ’ımıza, Hatay’ımıza ve Ülkemize hayırlı olsun, Şahsıma gösterdiğiniz teveccühünüzden ve güvenden dolayı siz değerli Dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.