DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ

BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ

ABONE OL
25 Eylül 2021 11:47
BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor yarın kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe takımını konuk edecek.

ERDOĞAN: “GALİBİYET SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Fenerbahçe takımını evine puansız göndermek istediklerini söyledi. Fenerbahçe maçının zor olacağını bildiklerini ifade eden Erdoğan, “Futbolcularımız moralleri oldukça iyi galibiyet başka bir şey düşünmüyorlar. Galibiyet serimizi Fenerbahçe karşısında devam ettirmek istiyoruz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Herkesi yarın stada bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SİMON VE ONUR BELİRSİZ

Fenerbahçe maçı öncesi Hatayspor’da sakatlığı bulunan Simon Falette ve Onur Ergün oynamayıp, oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Bordo-Beyazlı taraftarlar özellikle Mame Diouf, Ayoub El Kaabi ve Saba Lobjanıdze’den gol bekledikleri söylediler.

DÜDÜK ABDÜLKADİR BİTİGEN’DE

Hatayspor-Fenerbahçe maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Maçın düdüğünü Abdülkadir Bitigen çalacak, yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Mustafa Savranlar yapacak, mücadelenin dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak. 

MAÇIN İLGİ GÖRMESİ BEKLENİLİYOR

Hatayspor açısından önemli olan karşılaşmaya Bordo-Beyazlı taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniliyor. İlginin yoğun olacağı öngörülen maçta stat kapılarının saat 14.00’da açılacağı kaydedildi. Saat 16.00’da oynanacak olan mücadele ise Bein Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.