DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1336 -0.01%
ALTIN 2.292,140,66
BITCOIN 22906571,96%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu ülke gençlere emanettir!

Bu ülke gençlere emanettir!

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

ABONE OL
19 Mayıs 2021 09:21
Bu ülke gençlere emanettir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Ramiz Parlar, Atatürk’ün sözleriyle başladığı açıklamasında, “Gençler, cesaretimizi takviye ve idâme eden sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetlerinin, vatan muhabbetinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsâli olacaksınız. Bu sözler Gazi Mustafa Kemal’e ait. Gençlerin bir toplum için, bir ülke için ne kadar önemli ve kıymetli olduğunun vurgulandığı bu sözler her daim geçerlidir. Bu ülke de Kurtuluş Savaşı’nın ardından bu anlayışla gençlere emanet edilmiştir. 102 yıl önce bugün bağımsızlık uğruna Kurtuluş Savaşı’nı başlatan ve bize bu cennet vatanı bırakan Atatürk ve silah arkadaşlarına şükran borçluyuz. Mekanları cennet olsun. Gençlerimizin ve tüm yurttaşlarımızın da bayramını kutlarım.” dedi.

CHP HATAY İL GENÇLİK KOLLARI DA MESAJ YAYIMLADI

Başkan Parlar’ın yanı sıra CHP Hatay İl Gençlik Kolları da kutlama mesajı yayımladı. Gençlik Kolları yazılı açıklamada, “19 Mayıs 1919′ bir milletin makus talihini büyük bir kararlılıkla yenen Mustafa Kemal Atatürk’ ün Anadolu ışığını yaktığı gündür. Büyük bir dünya savaşından bitap düşmüş bir milletin küllerinden doğduğu gündür. Bu büyük kararlılıkla istiklâl mücadelemizi başlatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği doğrultuda ilerleyen Cumhuriyet gençleri olarak ilelebet kutlayacağımız Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 102. yılı kutlu olsun! Nice 102 yıllara Nice 19 Mayıslara!” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.