DOLAR 32,5947 0.1%
EURO 35,0543 0.47%
ALTIN 2.429,120,26
BITCOIN 2094941-3,76%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Büyük Yoktur, Hatayspor Vardır!

Büyük Yoktur, Hatayspor Vardır!

ABONE OL
28 Ekim 2021 14:32
Büyük Yoktur, Hatayspor Vardır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Sevdalısı ve Asi 1967 Sayfası Kurucusu Ali Şahin, “Bu günden yarına gönlünüzdeki üç büyükleri hemen atın demiyoruz. Havaalanlarına kadar gidip onlara tezahürat yaparak çiçek vererek karşılamayın diyoruz. Maç bitene kadar hepimiz sadece memleketimizin takımını destekleyelim” çağrısında bulundu.

Şahin yaptığı açıklamada, “Süper lig ilk senesinde yaptığımız hatayı gelin bu sene yapmayalım. Bizler medeniyetler şehri olarak misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamasını biliriz. Geçen sene Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi havaalanında çiçeklerle karşıladık. Hiç te güzel görüntüler değildi. Bizlerin üç büyüklere göstermiş olduğumuz ilgi Hatayspor futbolcularının moralini bozabilir ve konsantrasyonlarını indirgeyebilir. Herkesin gönlünde üç büyüklerden biri olabilir diyorlar, bu kelime çok yanlış ve tehlikelidir. Bu günden sonra hiç bir Hataylının gönlünde üç büyüklerden biri olmamalı. Hatayspor’umuz artık Süper ligde ve puan cetvelinde ikinci sırada, tek eksiğimiz taraftarımızın da bir üst lige çıkması. Bunu başarabilirsek inanın Barcelona’yı bile buraya getirebiliriz” dedi.

“GELİN BİRLİK OLALIM”

Şahin, “Bu günden yarına gönlünüzdeki üç büyükleri hemen atın demiyoruz. Havaalanlarına kadar gidip onlara tezahürat yaparak çiçek vererek karşılamayın diyoruz. Maç bitene kadar hepimiz sadece memleketimizin takımını destekleyelim. Tüm Türkiye’ye Hatayspor taraftarının ne kadar bilinçli olduğunu göstererek takdir edinelim. Onları havaalanında çiçeklerle tezahüratlarla karşılayıp, onların galip gelmesini istemek Hatay’a ihanettir. Gelin biz kendi takımımızı karşılayalım, onlara moral verelim, Hatayspor’umuzun galip gelmesini isteyelim. Bizim bizden başka kimsemiz yok, Gelin Birlik Olalım” ifadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.