DOLAR 32,3458 0.26%
EURO 35,1131 -0.06%
ALTIN 2.302,521,11
BITCOIN 22930743,55%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir Kadın Su Topu Takımı 1. Lige Yükseldi

Büyükşehir Kadın Su Topu Takımı 1. Lige Yükseldi

ABONE OL
2 Ağustos 2022 14:31
Büyükşehir Kadın Su Topu Takımı 1. Lige Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Sutopu Takımı, Sutopu Kadınlar 1. Ligi’ne yükseldi.

Sutopu maçlarında kıyasıya mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, Sutopu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele vermeye devam edecek.

1. Lig’e yükselme karşılaşmaları Türkiye’nin en büyük 3. spor kompleksi olma özelliği taşıyan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

HBB ev sahipliğinde gerçekleşen maçlarda Hataylı sporcuların mücadelesi kupa ve madalyalarla taçlandı.

Dereceye giren takım ve sporcular kupa madalyalarını Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın elinden aldı.

SAVAŞ: SPOR KOMPLEKSİNDE 26 BRANŞ AYNI ANDA SPOR YAPABİLİYOR

Kupa töreninin ardından konuşan Başkan Savaş, HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi ile ilgili bilgiler vererek, “Spor kompleksimiz birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyor. 26 branşın aynı anda spor yapabildiği, yazın da her yaştan insana okullar açıp onlara eğitim veriyoruz. Kışın da herkesin gelip spor yapabildiği bir tesis burası. Bugün Su Topu 2. Lig’den 1. Lig’e çıkma karşılaşmalarına ev sahipliği yaptık. İstanbul, Adana ve Hatay ilk 3 sırayı paylaştılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 1.Lig’e çıkan İstanbul ve Adana takımlarını da tebrik ediyoruz” dedi.

BAKANLIK VE FEDERASYONLAR DESTEK VERMEZSE BİRÇOK KULÜP DEPLASMANA GİDEMEYECEK

Savaş, spor kulüplerinin yaşadığı maddi sıkıntılara da değinerek, “Hatay’a ve spora yakışır güzellikleri gördük burada. Hatay Büyükşehir Belediyespor’un 10 branşı süper liglerde mücadele ediyor. Umarım bu takımları süper ligde tutmayı başarabiliriz. Çünkü şu an deplasmana gittiğimizde sporcuların konaklama ve ulaşım fiyatları oldukça yüksek. Eğer Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile federasyonlar destek vermezse birçok kulüp deplasmana gidemez hale gelecek. Hem bakanlığımızın hem de federasyonların kulüplere destek vermesi gerekiyor” şeklinde konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.